שמן קלנדולה

מקורו של שמן קלנדולה הוא מפרחי קלנדולה צהובים הידועים יותר בשם “ציפורני חתול”. פרחים אלו נפוצים בעיקר בדרום אסיה, מערב אירופה ואזור הים התיכון. בתעשיית הקוסמטיקה שמן קלנדולה ידוע כטיפול הטוב ביותר עבור עור רגיש ופגום בזכות התכולה הגבוהה של נוגדי חמצון הנמצאת בו, נוגדי חמצון אלו כגון קרוטנואידים וקוורצטין תורמים להתחדשות תאי העור. בנוסף, הוא מעניק לחות ומטפל בעור יבש וסדוק ולכן מצוין לשימוש גם בעור בוגר.

גלילה למעלה